Gocars Araç Kiralama

2009 yılından beri Konya’nın öncü araç kiralama şirketi olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel araç çözümleri üretiyoruz.

Geniş bir yelpazede sunduğumuz araç kiralama hizmetimiz ile; müşterilerimizin standartlarını yükseltmek, ayrıcalıklı araç ve filo çözümleri sunarak kurumsal hayatta başarıya ulaşmalarında onlara yardımcı olmak ana hedeflerimizdir. Konya’nın en büyük hizmet ağı ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Operasyonel kiralama süreçlerine hakim, sektörel tecrübesi olan uzman kadromuz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretiriz. Yüksek hizmet standardını Türkiye genelinde sağlamak ve bu hizmetleri müşteri ihtiyaçlarına göre özelleştirerek sektörde fark yaratan uygulamalarla öne çıkma prensibi, bizimle çalışmak için tercih nedeni olmuştur. Müşterilerimiz istedikleri aracı, istedikleri süre boyunca, istedikleri para biriminde, kendilerine özel hazırlanabilen ödeme planlarında ve farklı hizmetlerle tedarik edebilmektedir. Sahip olduğumuz bu özellikler ile kurumsal müşterimizin hayatını kolaylaştırır ve müşteri nezdinde fark yaratırız.

Yaptığımız işi kısaca; "güvenilir bir çözüm ortaklığı sunmak" olarak tanımlamanızdan keyif duyarız.

Misyonumuz:

Kurumlara ve bireylere; kesintisiz hareket etme özgürlüğü ve kolaylık sağlayan, iş ve yaşam kalitesini arttıran araç çözümleri sunmak.

Vizyonumuz:

Çalışanları ve tedarikçileriyle, müşterilerine özel kaliteli ve yenilikçi hizmetler sunan, her zaman müşterilerinin yanında yer alan, sektöre yön veren lider şirket olmak.

Kalite ve Müşteri Şikâyeti Politikamız:

Müşteri memnuniyetini öncelikli ve en üst seviyede tutmak
Müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetleri müşteri beklentilerine uygun seviyede sunmak, müşteri geri bildirimlerini önyargısız şekilde alarak müşteri memnuniyetini sürekli arttırmak.

Mutlu çalışanlarla başarılarımızı arttırmak
Uygun gelişim, tanınma, takdir ve ödüllendirme olanaklarının sunulduğu, etkinliği ve bağlılığı yüksek mutlu çalışanlar ile başarılar elde etmek.

Süreçlerle yönetim ve sürekli iyileştirmeyi çalışma felsefesi olarak benimsemek
İlk seferde hizmeti doğru sağlamak ve hizmetlerimizi sürekli iyileştirmek.

Tedarikçilerimizin hizmet kalitesini sürekli arttırmak
Tedarikçilerimizle uzun soluklu iş birliği kurarak hizmet kalitemizi en üst seviyeye taşımak.

Yasalara ve mevzuata uygun olarak kalite standardizasyonu sağlamak
Yasalara ve mevzuata bağlı kalarak kalite yönetim sistemimizi sürekli geliştirmek.



Bizi Arayın
WhatsApp